Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Ένα όμορφο σαββατοκύριακο, αλλά....

Ήταν όμορφο το σαββατοκύριακο που βρίσκεται στο τέλος του... Θα μπορούσε βέβαια να ήταν καλύτερο... το ξέρω!!
Ξέφυγα όμως ομολογώ... για άλλη μια φορά στην εξοχή!! σε ένα σπίτι που πλέον για εμένα συνεπάγεται με πολλές και όμορφες στιγμές... σε στιγμές που νοσταλγώ και περιμένω να ξανάρθουν καλύτερες!! Είχε όμορφες στιγμές αυτό το διήμερο...!! Ένιωσα όμορφα που ασχολήθηκα ξανά με αυτό το σπίτι μετά από μια βδομάδα!! Αυτό με ανέβασε περισσότερο απ' όλα νομίζω!!
Υπάρχει βέβαια και το "αλλά".....
Αυτό το σαββατοκύριακο, ήρθαν "απαγορεύσεις"!! Δεν εκφράστηκαν βέβαια έτσι, αλλά έτσι ακούστηκαν στ' αφτιά μου... δε γίνεται να περιορίσεις μια συνήθειά σου... κάτι που αγαπάς και (τουλάχιστον τώρα) δε σου κάνει κακό, αντίθετα, καλό!!
το μέλλον??? δε με νοιάζει!! εγώ αύριο μπορεί να πεθάνω...
ΤΩΡΑ ΖΩ!! έτσι λέω τουλάχιστον...
ή την κόβεις ή συνεχίζεις στα ίδια!! Είναι άσχημο όμως να πρέπει να σταματήσεις να εκφράζεις πράγματα που σκέφτεσαι...
αν όμως πρέπει??
κρίμα να μη μπορείς να τα μοιραστείς!!

1 σχόλιο:

βασιλική είπε...

Κανένας δε θα σου απαγορεψει να νιώθεις και να εκφράζεσαι.Σκέψου όμως πως ίσως κάποιοι τρόποι έκφρασης,όπως ο λεκτικός,ίσως να είναι ο πιο ρηχός αλλά είναι και αυτός που γίνεται πολλές φορές ενοχλητικός,επεδή είναι άμεσος.Δεν έχει σημασία τι είδους σχέση έχεις με κάποια άτομα.Σεβάσου τις παραξενιές τους και τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.Και εφόσον το κάνεις να ξέρεις πως πάντα θα σε "ακούνε" είτε μιλάς είτε όχι.Και αυτό μετράει πιο πολύ.