Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Ώρα για γέλιο......

(Πριν πατήσετε το play, κλείστε το player στο κάτω μέρος της σελίδας...!!)





Αρχικά βλέποντας "Ράδιο Αρβύλα" και στη συνέχεια μπαίνοντας στο Youtube, πέτυχα αυτό το βιντεάκι!!! Πέθανα στα γέλια σε ορισμένα σημεία!!!
Θα ήθελα να επισημάνω μερικά απ' αυτά!!Εννοείται πως οι τούμπες ήταν όλες γελοίες!!
Ας πάρουμε τους φιναλίστ με τη σειρά!!
1/ Αυτά τα πόδια του... αχ... αυτός και ο Χαριστέας!! Αφού κατάλαβε ότι 2/2 προσπάθειες με τα πόδια ήταν άκυρες αποφάσισε να αποτελειώσει την κούκλα με τα καλλιτεχνικά "hey".. Στην τελική η καημένη η κούκλα παραδίνεται με μαυρισμένα μάτια... Ο πολεμιστής πλέον μπορεί να πανηγυρίσει!!!
2/ Το καλό πράμα απ' την αρχή φαίνεται!! Ακούτε τι λέει το παιδί??? "I never loose!!!!" Με ένα μίσος όμως... δεν μπορώ να πω!!!! Άλλο βέβαια το ότι άρχισε να χαϊδεύει την κούκλα... Είναι ευαισθητούλης!!! Κι έτσι λοιπόν η καημένη γλίτωσε τις πολλές!! Κάτι μου λέει ότι το παλικάρι φοβήθηκε τα εξογκώματα που είχε αυτό το πράγμα που ήταν σαν κρεμάστρα παλτών!! Οκ... για την κολοτούμπα δε θα μιλήσω...
3/ Το μόνο που έχω να πω: ΣΙΓΑ ΡΕΕΕΕΕΙΙ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑΑΑΑ!!!!!
4/ Το τέταρτο παλικάρι, με το άσπρο πανταλονάκι, μοιάζει με μάχιμο άτομο... Το επιβεβαιώνει βέβαια και η αρχή... "I hope you like the pain" την παράσταση κλέβει το ύψος που παίρνει το ποδαράκι του!! μιλάμε για γεννημένο πολεμιστή!!!!!:D:D:D Λες και έχει πάει σε μπουζουξίδικο, χορεύει μια ζεμπεκιά, και πάνω που έχει πωρωθεί στο refrain.....(:I) πατάει ένα γαρούφαλο και πέφτει!!!:S
Αυτό βέβαια που πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα, είναι το καλλιτεχνικό του "hey!!" που όσο πάει και ξεψυχάει...!!!!χιχι!!
5/ Εντάξει... δε θα κρύψω την ιδιαίτερη προτίμησή μου στο επόμενο παιδί... δεν έχει κάτι να σχολιάσω, αλλά ο τρόπος που τρώει την πρώτη σούπα, και η πεποίθησή του ότι στη δεύτερη φιγούρα με την αλυσίδα θα τα καταφέρει, απλά με τρελαίνει!!! Ο ήχος βέβαια της πτώσης είναι κορυφαίος!!
6/ Ο επόμενος υποψήφιος, ο ψηλέας της παρέας, είπε να κάνει μια τσαχπινιά (όπως λέει μια ψυχή) με το μηλαράκι!! Την είδε Γουλιέλμος!!:P Το βέλος βέβαια το ξέχασε σπίτι!!! Όταν το συνειδητοποίησε...ήταν αργά!! είχε ψηλώσει ήδη την κούκλα, και ήξερε ότι το πόδι του δε φτάνει ούτε το κάτω μέρος της κοιλίτσας της κούκλας!! Το κακό της υπόθεσης είναι πως το μήλο έπεσε από τη μηλιά, και πλέον δε θα χρησιμεύσει στον επόμενο!!!
7/ Τελευταίος και καταϊδρωμένος!! Για αρχή αποφασίζει να κάνει μια τούμπα!! καλή αρχήηηη!!τσίφτης!! :D Στη συνέχεια, με βάση τις γνώσεις yoga που ήδη έχει προσπαθεί να σπάσει το ξύλο.... κάνει την πρώτη...τη δεύτερη... ("τι στο καλό!!" σκέφτεται!!) την τρίτη...την τέταρτη... όπου ο cameraman κάνει fade out καθώς βαρέθηκε, κι αυτός συνεχίζει να προσπαθεί... (ακούγονται οι ποδαριές!!:D)


Ελπίζω να γέλασαν κάποια χείλη!!:)

Δεν υπάρχουν σχόλια: