Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Μικρό μου κοριτσάκι...


...ελπίδα μου... τι έπαθες???:(
Κακώς τα βαρέθηκες.. είμαστε πολύ μικρές ακόμα για να βαρεθούμε την αφέλεια, την ηλιθιότητα, μα πάνω απ'όλα τα συμφέροντα... Έχουμε να δούμε πολλά μπροστά μας!! το συμφέρον πάει κι έρχεται!! μπορεί να το ζήσαμε ελάχιστα μέχρι τώρα, σε σχέση πάντα με το σύνολο της ζωής μας, αλλά ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα..ε?
Όσο για τον εαυτό σου... σκέψου το καλύτερα!! αυτό δε γίνεται!! αγαπάς τον εαυτό σου... το οτιδήποτε πάνω του, είτε θετικό είτε αρνητικό, το αγαπάς γιατί είσαι ΕΣΥ!! Στην τελική, αν κάτι δε σας αρέσει? "ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΟΟΟΟ!!" (υποκουλτούρα φίλε!!:P)!! Όσο περνάει ο καιρός, θα δεις οτι δε θα είσαι τόσο εύπιστη!! θα το δεις!! αύριο βέβαια θα το συζητήσουμε κι αυτό, καθώς όπως είπαμε, θέλουμε να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια του άλλου!! ;) Όσο για το θέμα του που ανήκεις και όλα αυτά, όπως λένε είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου!! ανήκεις σε εσένα και σε κανέναν άλλον!! δεν πρέπει να ανήκεις ποτέ σε κανένα!!!!!!!! (Και μου μιλάς για αριστερές ιδέες μετά...)Πόσο μάλλον δεν πρέπει να τον βαριέσαι!!
Είναι φυσικό να τα σκέφτεσαι αυτά τώρα... το ξέρω... απλά προσπάθησε να το αποφύγεις!! Είμαστε και θα είμαστε δίπλα σου όσο μας θες και μας χρειάζεσαι μικρή μου!! το ξέρεις!!
Σ'αγαπάμε όσο δεν ξέρεις... Να είσαι πάντα καλά...
Υ.Γ1: Κανονικά θα έπρεπε να ήταν σχόλιο όλο αυτό αλλά μάλλον θα ήταν υπερβολικό!! άρα η θέση του είναι ακριβώς εδω!!:)
Υ.Γ2: Υπομονή!! Η Παρασκευή είναι too close!! όσο μπορέσεις, θα είμαστε μαζί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: